Chris Evans als Captain America in Avengers: Endgame

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chris Evans als Captain America in Avengers: Endgame

Leeft Captain America nog in The Falcon and The Winter Soldier?

|
|

Laatste update:

Ja, leuk hoor, die Bucky Barnes (Sebastian Stan) en Sam Wilson (Anthony Mackie) die een team vormen voor Disney+-serie The Falcon and The Winter Soldier, maar de vraag die op iedereens lippen brandt: hoe zit het met Steve Rogers (Chris Evans)? Leeft Captain America nog of is 'ie gaan hemelen?

We zitten nog steeds te stuiteren na die veelbelovende eerste reacties op Marvels nieuwste MCU-serie. En ook een deze week gedropte laatste trailer maakte de hype alleen maar groter. Toch hangt er nog wel een 'dingetje' boven deze show. Hoe zit het met Chris Evans bejaarde Steve 'Joe Biden' Rogers? Was Endgame echt zijn laatste MCU-kunstje of komt 'ie terug in The Falcon and The Winter Soldier?

MCU-opperbaas Kevin Feige reageert

De grote mastermind achter het MCU, producer Kevin Feige, ging er in een interview met Screen Rant een beetje op in. Uiteraard gaat de beste man zo'n mega-verrassing - mocht 'ie echt terugkomen - niet verklappen, maar toch zegt 'ie het een en ander. "Yes. In a roundabout way", reageert Kevin op de vraag of we er in TFaTWS achterkomen of Steve Rogers nog leeft. Dat hij inderdaad nog leeft is "not necessarily the case", voegt hij eraan toe. Hmmm...

The Falcon and The Winter Soldier

Tja, veel woorden waarbij het nog onduidelijk blijft wat hij nu eigenlijk bedoelt. Wat we al wel met zekerheid kunnen zeggen na de trailers en ander marketingmateriaal: er komt daadwerkelijk een nieuwe Captain America aan, door de overheid aangesteld. Wyatt Russel (zoon van Kurt Russel en Goldie Hawn) speelt John Walker, die in de Marvel-comics ook wel bekendstaat als US Agent - en hij ziet er zó uit in Captain America-kostuum.

De eerste aflevering van The Falcon and The Winter Soldier staat 19 maart op Disney+. Lees hier alles dat we tot nu toe al van de serie weten!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: 

Lees verder