Anthony Mackie in The Falcon and The Winter Soldier

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Anthony Mackie in The Falcon and The Winter Soldier

Eerste reacties op The Falcon and the Winter Soldier beloven epische actie

|
|

Laatste update:

We sidderen nog een beetje na van die WTF-finale van WandaVision, maar MCU-fans kunnen nu niet opeens gaan inkakken: volgende week gaat The Falcon and The Winter Soldier alweer van sart op Disney+. De eerste reacties geven ons enorm veel hoop!

Aan de trailers te zien is TFaTWS (wen er maar alvast aan) een héél ander beestje. Meer traditioneel MCU en absoluut geen quirky sitcom-parodieën of andere heerlijke magic-gekkigheid, waar we in onze podcast uitgebreid op terugkwamen. Dat was althans onze verwachting. Aan de eerste reacties van journalisten te zien, klopt dat beeld. TFaTWS lijkt op een serie-versie van Captain America: The Winter Soldier.

Reacties op The Falcon and The Winter Soldier

In de nieuwe MCU-serie op Disney+ nemen Bucky Barnes (Sebastian Stan) en Sam Wilson (Anthony Mackie) het samen met een oude bekende op tegen Civil War-bad guy Zemo (Daniel Brühl). Journalisten kregen de eerste aflevering al te zien en mochten er - uiteraard zonder spoilers - wat over zeggen. Nou, houd je vast, MCU-fans, jullie gaan dit supertof vinden.

Niet verrassend, wel spectaculair

De tendens? Die is enorm positief. De journalisten prijzen de actiescènes de hemel in en voelen zich na een aflevering al instant meer betrokken bij Sam en Bucky dan in al hun films bij mekaar. Is er ook een dompertje te bespeuren in de mini-reviews? Nee, niet echt. Sommigen journalisten wijzen erop dat dit precies is wat ze ervan verwachtten, maar het gebrek aan een grote mega-verrassing in aflevering 1 zegt natuurlijk nog niets over die andere 5 afleveringen. Oftewel: dit lijkt helemaal goed te komen. Check de jubel-reviews hieronder!

De eerste aflevering van The Falcon and The Winter Soldier staat 19 maart op Disney+. Lees hier alles dat we tot nu toe al van de serie weten!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: 

Lees verder