Bankplakkers met WandaVision, Coming 2 America en Harry en Meghan

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bankplakkers met WandaVision, Coming 2 America en Harry en Meghan

Bankplakkers #9: WandaVision spoilercast en Coming 2 America

|
|

Laatste update:

WandaVision is voorbij en de Bankplakkers geven hun onverbloemde mening over het Disney+-spektakel. Verder is Eddie Murphy terug in Coming 2 America, staan we stil bij het Harry & Meghan interview en riep de TV-Koning “Stilte AUB!”

De eerste MCU-serie van Disney+ is afgesloten en Steven Kok, Debby Nobel en Peter Koelewijn hebben maar gelijk een heuse Marvel special in Bankplakkers geknald! Wat vonden ze van de bizarre miniserie? Wat betekent het einde van WandaVision? En wanneer komt The Falcon and the Winter Soldier eraan?

Marvel- of Markle-special?

Overigens dacht Debby dat we een ‘Markle-special’ zouden houden, dus het explosieve Harry en Meghan-interview met Oprah Winfrey komt ook aan bod. Gelukkig is Peter net zo’n grote The Crown-fan, dus ze heeft iemand om mee te theeleuten. Oh zo gezellig!

Coming 2 America en Stilte AUB!

Natuurlijk staan we ook stil bij de grote comeback van Eddie Murphy. Coming 2 America staat nu op Amazon Prime Video en de drie Bankplakkers hebben hem al gezien. Over royalty gesproken, de TV Koning heeft zijn lintjesknipafspraak afgezegd en komt wat kabaal maken over Stilte AUB! Een nieuw SBS-programma waarin deelnemers (en een paar BN'ers) zo min mogelijk geluid moeten maken.

De Geluidskluis wordt tot slot opnieuw geopend en we raadplegen de wijsheid van onze luisteraars weer in een nieuwe Bankzaken.

Luister de podcast hieronder of via jouw favoriete podcastdienst, zoals Spotify en Apple Podcasts

Lees hier meer over Bankplakkers

Lees verder