Marc-Marie Huijbregts fileert Marco Borsato en André Hazes

Marco Borsato

In de nieuwste aflevering van hun podcast Marc-Marie en Aaf Vinden Iets bespreken Marc-Marie Huijbregts en Aaf Brandt Corstius ook het laatste BN’er-nieuws. En daarbij konden ze deze week natuurlijk niet om Marco Borsato, André Hazes én Sonja Bakker heen…

Marco maakt zichzelf tot slachtoffer

“Marco Borsato ging afgelopen week door het stof”, stelt Marc-Marie Huijbregts in zijn podcast Marc-Marie en Aaf Vinden Iets. Hij doelt daarmee op dat veelbesproken interview met Linda de Mol. “Hij was natuurlijk heel erg vreemdgegaan. Ik heb altijd moeite met mensen die dan van zichzelf toch een beetje het slachtoffer maken. (…) ‘Zij wou niet meer met me slapen, dus moet ik het ergens anders zoeken’. Maar nee, dat hoeft niet. Je bent getrouwd en dan moet je samen tot een oplossing komen”, aldus Marc-Marie - die duidelijk op één lijn zit met Heleen van Royen! Wat co-host Aaf Brandt Corstius daarnaast verbaast, is dat Leontine en Marco de betreffende uitzending samen hebben gekeken: “Dat zou voor mij niet de ideale tv-avond zijn.” Ook lijkt het haar enorm "cringe" voor de kinderen. Die willen toch helemaal niets horen over een “intimiteitsvacuüm”?

André Hazes? "Die is ook vreemdgegaan"

Zoals gezegd waren het niet alleen Marco en Leontine die de afgelopen weken de showbizz-nieuwtjes domineerden. Ook in het leven van André Hazes was van alles aan de hand! Nadat bekend werd dat André en Monique Westenberg definitief gebroken hebben, deden al snel roddels over een tatoeage én een nieuwe liefde de ronde. Marc-Marie lijkt echter zeker te weten dat het meer dan enkel roddels zijn: “Die is ook vreemdgegaan. (…) En bij de familie Van Soelen ingetrokken.” 

Waarom delen BN'ers zoveel?

Tot slot bespreekt het podcast-duo nog Sonja Bakker, die afgelopen week vertelde over haar breuk met Barry van Suijdam. Na een knetterende ruzie (en een lijmpoging…) verbraken de twee uiteindelijk toch de relatie. "Ik begrijp niet waarom wij elke stap in al die relaties mee moeten maken", vraagt Marc-Marie zichzelf af. "Omdat zij dat toch graag willen delen", reageert Aaf. "Je kunt het natuurlijk ook een beetje geheim houden."

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws: