Sonja Bakker

Veronica Superguide logo
Sonja Bakker

Politie over de vloer bij Sonja Bakker en vriend na ruzie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het lijkt niet heel goed te gaan tussen Sonja Bakker en haar vriend Barry van Suijdam. De twee werden vrijdagavond opgewacht door de politie, nadat ze een fikse ruzie hadden gekregen. Dat meldt Story.

De politie heeft het nieuws bevestigd aan Shownieuws. RTL Boulevard vertelt dat het stel terugkwam van een feestje bij de buren. Na een fikse ruzie was Sonja erg overstuur en is Barry op de vlucht gegaan. “De politie heeft nog naar hem gezocht om zijn verhaal aan te horen, maar van wat wij hebben begrepen, hebben ze hem niet te pakken gekregen”, aldus het blad.

Heel december gratis films tijdens de Ziggo Uitpakweken!

Tot half drie

Volgens het blad lijkt het al enige tijd niet heel lekker te gaan tussen het koppel. Zelfs zo erg, dat de politie moest ingrijpen. De agenten zijn daarna nog met Bakker naar binnen gegaan en bleven daar tot half drie in de nacht. Het is vooralsnog onduidelijk waar haar vriend op dat moment was.

‘Definitief aan de kant zet’

Het is niet bekend waar de twee precies ruzie over hebben gemaakt, aldus Shownieuws. ‘De omgeving’ van Bakker hoopt in ieder geval dat “Sonja hem definitief aan de kant zet. Zij verdient beter.”

De dieetgoeroe wil zelf niets zeggen over de zaak.

Lees verder