Sonja Bakker

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sonja Bakker

Sonja Bakker over verbroken relatie Barry: ‘Ik kies nu echt voor mezelf’

|
|

Laatste update:

Sonja Bakker heeft een pittig jaar achter de rug. Haar vader kwam te overlijden en na een knetterende ruzie verbrak ze uiteindelijk toch de relatie met haar toenmalige vriend Barry van Suijdam: “Ik kies nu echt voor mezelf”.

"Iedereen bemoeide zich ermee"

2020 was een “k*tjaar” voor Sonja Bakker. Het allerergste was natuurlijk het verlies van haar vader, maar ook de verbroken relatie met ex-vriend Barry hakte er flink in. Sonja en Barry kregen aan het einde van 2020 een fikse ruzie, waarna de twee besloten apart te gaan wonen. Sonja doet haar verhaal aan de Telegraaf: “Ik had een knetterende ruzie met Barry die onder een vergrootglas kwam te liggen. (…) Iedereen bemoeide zich ermee en de verhalen werden alleen maar erger.” Zelfs in haar woonplaats Bergen werd Sonja niet met rust gelaten: “Ik werd door wildvreemden aangeklampt die wilden weten hoe het nou zat. (…) Je weet hoe dat gaat in een dorp; de buurvrouw weet onderhand nog beter hoe het allemaal zit dan ikzelf.”

Sonja Bakker en Barry tóch uit elkaar

Ondanks een herstelpoging zijn Sonja en Barry uiteindelijk toch uit elkaar gegaan: “We hebben ’t echt geprobeerd. [Vrouwen] proberen er altijd toch maar weer het beste van te maken. Maar toen we opnieuw in dezelfde patronen vervielen, zag ik dat de koek op was. Ik kies nu echt voor mezelf. En ik wil niet worden neergezet als een zielepoot of zo, want ik kom hier sterker uit.”

We hopen dat 2021 een beter jaar wordt voor de dieetgoeroe. Het begin is er in ieder geval: ze geniet op dit moment van het losgebarsten voorjaar op Ibiza: “Voor mij staat de lente echt symbool voor het nieuwe leven, een nieuw begin. Dus dat past momenteel ook goed bij me. (…) Het lijkt ook altijd wel of iedereen wat vriendelijker wordt... Dát kunnen we in deze rare tijden allemaal wel gebruiken.”

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder