Sonja Bakker

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sonja Bakker

Sonja Bakker vergeeft vriend Barry: ‘We zijn er sterk uitgekomen’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

We vertelden jullie in november al over de heftige ruzie tussen Sonja Bakker en haar vriend Barry. Hij betuigde keer op keer spijt… En met succes! Sonja stelt zelfs dat ze heel sterk uit het diepe dal zijn gekomen.

Barry gaat door stof voor Sonja

In gesprek met de Telegraaf vertelt Sonja Bakker over de status van haar relatie met Barry. Na een heftige ruzie eind november, waar zelfs de politie aan te pas moest komen, besloten de twee apart te gaan wonen. Inmiddels is Barry echter diep, diep, diep door het stof gegaan. Drie weken na zijn openlijke excuses voor zijn gedrag is het weer goed tussen de twee. ”In elk gezin is wel eens wat, dus ook bij ons. Je gooit dan niet gelijk de handdoek in de ring. We zijn door een diep dal gegaan, maar er heel sterk uitgekomen”, aldus Sonja.

“Het was een vreselijke tijd"

Echt openhartig is Sonja echter niet over haar relatie en de hierboven besproken ruzie met Barry: “Het was een vreselijke tijd waar ik doorheen ben gegaan. Iedereen ging zich ineens met mijn leven bemoeien. Ik blijf erbij, wat er is gebeurd, is een ding tussen Barry en mij. Dat hoeft niet heel Nederland te weten.” Wel wil de dieetgoeroe (van de sterren) nog kwijt dat ze vertrouwt op een betere toekomst: “Barry is onder behandeling en ik verwacht niet dat dit nog een keer gebeurt. Dan is voor mij het boek wel dicht, dat weet hij ook wel.” Van samenwonen is echter nog geen sprake: “Het is nog te vroeg om weer vierentwintig uur bij elkaar te zijn. Maar de weekenden zijn we bij elkaar. En dat voelt weer goed.”

Lees verder