Heleen van Royen over Marco Borsato en Leontine: ‘Niet genoeg seks’

Marco Borsato, interview Privé

Aangezien er toch nog altijd een behoorlijk groot taboe rust op (praten over) seks geeft Heleen van Royen broodnodige masterclasses! Daarin gebruikt ze ook het woord dat Marco Borsato in het leven geroepen heeft: “intimiteitsvacuüm”…

Marco Borsato: "intimiteitsvacuüm"

In zijn spraakmakende interview met Linda de Mol sprak Marco Borsato over een zogenoemd “intimiteitsvacuüm”. Een term die hij eerder ook al gebruikte om mee te verklaren waarom hij affaires aanging. Het komt erop neer dat Marco en Leontine anders met stress omgingen, in overlevingsmodus stonden en andere dingen van elkaar nodig hebben. Volgens Heleen van Royen is het echter gewoon een nogal omslachtige manier om te zeggen dat de twee niet voldoende seks hadden!

“Marco moest ontzettend vreemdgaan"

“[Marco] moest ontzettend vreemdgaan, want hij zat in een intimiteitsvacuüm. Volgens mij bedoelde hij dat er niet genoeg seks was tussen hem en Leontine”, aldus Heleen van Royen in haar masterclass. Aan RTL Boulevard verduidelijkt ze waarom ze het voorbeeld gebruikt in haar online les: “Het is toch raar dat je tegen Linda de Mol moet gaan vertellen over je intimiteitsvacuüm. Dat je dat niet met je eigen partner hebt kunnen bespreken, blijkbaar. Want dat is dus helemaal misgegaan.”

En inmiddels is duidelijk dat de twee het toch ook in de toekomst niet meer gaan bijleggen

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws: