Marco Borsato reageert op vermeende verzoening met Leontine

Marco Borsato en Leontine
© Brunopress

Vergeet de Tweede Kamerverkiezingen en de derde corona-golf: het échte belangrijke nieuws is natuurlijk... zijn Marco Borsato en Leontine nu bij elkaar of niet?! Nou, houd je vast: we hebben een reactie van Marco's management.

Of, nou ja, 'we'; dat lieten we aan Shownieuws over, waar Patty Brard gisteren - naar aanleiding van berichtgeving van weekblad Weekend - nogal stellig beweerde dat Marco en Leontine weer uit de friendzone zijn. Als we Marco's manager mogen geloven... moeten we dat dus helemáál niet geloven!

Zijn Marco en Leontine nu samen of niet?

De twee zouden afgelopen zaterdag samen naar Marco's nogal veelbesproken tv-interview met Linda de Mol hebben gekeken. Niet bepaald een gezellige binge-sessie voor Leontine, die (alweer) moest luisteren naar Marco die over zijn affaires vertelde. Maar goed, dat ziet de showbizzpers dus als 'bewijs'. Dat Leontine's auto de volgende ochtend nog bij Marco's huis stond, zou aantonen dat ze de nacht samen hadden doorgebracht. Check hieronder de 'reconstructie'.

Reactie van Marco Borsato

"Marco en Leontine hebben drie kinderen. In het belang van de kinderen zijn er momenten dat ze elkaar zien", reageerde Leontine's management gisteren in RTL Boulevard. Nu brengt Shownieuws op haar site ook een reactie van Marco's manager. Die houdt het lekker kort. Het nieuws is "absolute onzin". Lekker duidelijk!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: