Marco Borsato

Veronica Superguide logo
Marco Borsato

Interview Marco Borsato verdeelt kijkers tot op het bot

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gisteravond was het dan zover: het interview met Marco Borsato in Linda’s Wintermaand. En niet geheel verrassend wekte zanger zowel irritatie als bewondering op!

Berouwvol

Bijna 1,4 miljoen kijkers zagen gisteravond hoe Marco Borsato aanschoof bij Linda’s Wintermaand. In een emotioneel interview met Linda de Mol blikte hij terug op zijn affaires, die ertoe leidden dat zijn huwelijk met Leontine sneuvelde. Ook vertelde hij over de donkere periode die volgde na de relatiebreuk. Maar het berouwvolle betoog van de zanger kon niet iedereen overtuigen…

Gemiste kans

Volgens veel kijkers kroop Marco Borsato wel erg makkelijk in de slachtofferrol. Uitgerekend Britt Dekker vatte deze reacties treffend samen: “Sorry omdat iets je spijt is wat anders dan spijt hebben dat het is uitgekomen.” Ook Linda de Mol kon op weinig sympathie rekenen. Veel kijkers vonden het een gemiste kans dat de interviewster niet wat kritischere vragen stelde aan de zanger. Toch waren er ook genoeg kijkers die het juist opnamen voor Borsato!

Gebroken hart

Op Twitter waren er ook veel mensen te vinden die de kant kozen van Marco Borsato. Zij vonden het juist erg dapper dat hij bij Linda’s Wintermaand aanschoof om zijn verhaal te vertellen. En waar de één een cynische PR-stunt zag, zag de andere openhartige en kwetsbare man met een gebroken hart. Uiteindelijk leken de kijkers het wel over één ding eens te zijn: niemand is perfect!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder