Marco en Leontine Borsato

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Marco en Leontine Borsato

Marco Borsato en Leontine gaan scheiden

|
|

Laatste update:

Marco Borsato en zijn vrouw Leontine gaan uit elkaar. Even leek het erop dat Marco en Leontine sterker uit hun relatiecrisis waren gekomen, maar nu blijkt dat toch niet de waarheid...

Vorig jaar kwam er veel druk op de relatie tussen Marco en Leontine te staan, toen bleek dat de zanger een kortstondige affaire had gehad met pianiste Iris Hond. Leontine liet optekenen dat ze het moeilijk had gehad met deze blunder, maar dat deze inmiddels achter ze lag. Nu wil het stel blijkbaar toch weten hoe het danst zonder elkaar.

Vorige maand kondigde de zanger nog aan dat hij zijn agenda de komende tijd leeg had gemaakt, vanwege een burn-out. Kort daarna verschenen er geruchten dat Marco en Leontine niet meer samen zouden wonen, maar deze roddels werden ontkend.

Marco Borsato en Leontine

Op Facebook melden Marco en Leontine Borsato nu dat ze ‘na een huwelijk van meer dan 20 jaar besloten hebben uit elkaar te gaan.’ Het stel is ‘dankbaar voor de mooie jaren die ons samen zijn gegeven’, en vraagt de komende tijd om enige privacy (ook voor de kinderen) om de breuk te verwerken.

Twee weken geleden mocht Marco weer een paar waarheden als koeien oplepelen, als gastcoach in The Voice Of Holland. Of de zanger meedoet als vast jurylid in The Voice Kids is momenteel nog niet duidelijk.

Lees verder