Leontine Borsato, scheiding, Valentijn

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Leontine Borsato, scheiding, Valentijn

Leontine Borsato heeft affaire Marco achter zich gelaten

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Marco en Leontine Borsato lijken maar geen rust te krijgen. Nadat er van de week plots weer geruchten ontstonden dat de twee definitief gescheiden leven, reageert Leontine nu nog op de affaire van Marco en Iris Hond. Al weten we niet wanneer zij dit interview aan Linda heeft gegeven.

”De affaire hebben we achter ons gelaten. Het was bovendien tien jaar geleden. Het heeft ons gebracht dat we met elkaar verder wilden. Wel ben ik dankbaar voor alle hartverwarmende reacties", zo vertelt Leontine aan het blad. En dat sluit prima aan bij wat hun management van de week beweerde. Er bleek namelijk 'niets waar' van de geruchten over een eventuele scheiding.

Weg met botox

Hoewel Leontine in datzelfde interview met geen woord rept over de burn-out van haar man (wat ons doet vermoeden dat het interview al een tijdje geleden is afgenomen), heeft ze het wel over ouder worden én de gevolgen hiervan. "Ik ben blij met mijn rimpels. Mooi van ouder worden is dat ik meer naar binnen ga. Ik heb onder andere familieopstellingen en Masterclass in Happiness gedaan, die nieuwe inzichten opleverden. Je kunt nooit verliezen, je wint of je leert", en dat vinden wij een prachtige boodschap om mee af te sluiten.

Lees verder