Marco en Leontine Borsato

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Marco en Leontine Borsato

‘Marco en Leontine Borsato zijn weer bij elkaar’

|
|

Laatste update:

Opzienbarend nieuws uit showbizzland: Marco en Leontine Borsato zouden hun relatie nieuw leven in hebben geblazen!

Verzoening

Patty Brard bracht het nieuws vanavond naar buiten in Shownieuws naar aanleiding van berichtgeving in de Weekend. “Zaterdagavond is er een soort van verzoening geweest”, onthult de diva in de showbizzrubriek. “Leontine en Marco hebben samen naar het interview met Linda gekeken. Weekend zag namelijk dat Leontine haar auto bij Marco's penthouse in Alkmaar stond geparkeerd. Leontine ging pas de volgende ochtend weer met haar auto weg.”

Verklaring Leontine

Het management van Leontine reageert bij RTL Boulevard op de vermeende hereniging tussen haar en Marco Borsato. “Marco en Leontine hebben drie kinderen. In het belang van de kinderen zijn er momenten dat ze elkaar zien”, luidt de korte verklaring. Er lijkt in ieder geval gesuggereerd te worden dat de ontmoeting niet per se een romantische inslag had.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Speciaal plekje

Het blijft dus nog even gissen of en in hoeverre Marco Borsato en Leontine inderdaad weer een setje zijn. Eén ding is zeker: de zanger heeft er nooit een geheim van gemaakt dat zijn voormalige echtgenote nog altijd een speciaal plekje in zijn hart heeft. Daar staat tegenover dat het niet de eerste keer is dat Shownieuws beweert dat de voormalige geliefden elkaar weer in de armen zijn gevallen. Hoog tijd dus om het aloude showbizzrubriek-cliché af te stoffen: wordt vervolgd!

Lees verder