Marco Borsato en Leontine

Veronica Superguide logo
Marco Borsato en Leontine

'Marco Borsato en Leontine hinten op verzoening'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Marco Borsato en Leontine hebben met een foto van een vlinder voor heel wat reuring gezorgd op social media. Zoveel zelfs dat Shownieuws vermoedt dat de twee het weer gaan proberen! 

De opschudding begon allemaal met een Instagram-foto op het profiel van Leontine! 

Fladderende vlinder

De voormalig presentatrice plaatste begin dit jaar een post met een cocon en een vlinder, met de getallen 2020 en 2021. Hierop reageerde Marco nogal veelzeggend met de tekst: "Je hoeft niet meteen een vlinder te zijn." En laat dit nu (toevallig of niet) een lyrics zijn uit zijn liedje Vlinders, uit 2004.

Lyrics uit liedje

Deze lyrics zegt misschien niet iedereen direct wat, maar wie weet brengt de volledige tekst toch meer gedachtes naar boven. Zo klinkt het: "Het komt allemaal goed, wacht nou maar af wat de tijd met je doet. Het is nu nog te vroeg, alles wat groot is, begon ooit klein. Je hoeft niet meteen een vlinder te zijn", bezingt Marco in zijn nummer. Of dit nu ook geldt, is natuurlijk nog maar de vraag! 

Superguide Podcast: Bankplakkersmeer

Speculaties laaien op

Als deze mogelijk wel cryptische boodschap van Leontine en Marco Shownieuws niet al genoeg ruimte geeft om heerlijk te speculeren, plaatst Marco vandaag op zijn eigen Instagram Stories ook een foto en wel... met een vlinder op de plaats van zijn ring! We hebben nogmaals geen idee wat het betekent (behalve dat hij definitief terug is op social media), maar die vlinders lijken wel een terugkerend thema te zijn. Wie weet krijgt paragnost Marion dan toch nog gelijk.

'Marco Borsato en Leontine hinten op verzoening'

Lees verder