'Marco Borsato wil Leontine terug'

Marco Borsato

Medium Marion Berndsen strikes again. Een jaar geleden speelde ze in de Story voor cupido bij Martien Meiland - die voorspelling is dus niet uitgekomen - en nu vuurt ze weer wat nattevingerwerk af. Ze voorspelt dat Marco Borsato Leontine terugwil "en zij houdt ook nog van hem".

Dat meldt Story, die 'Magic Marion' weer uitgebreid aan het woord liet om haar BN'er-voorspellingen voor het nieuwe jaar te uiten. "Tussen Marco Borsato en Leontine is er nog altijd heel veel liefde, dat voel ik", begint Marion, die ook even op Insta had kunnen kijken om te zien dat Marco en Leontine nog gewoon 'normaal' met elkaar omgaan.

Nog meer voorspellingen

Marco, die een paar dagen geleden voor het eerst sinds lange tijd weer iets op zijn Insta zette, gaat volgens Marion bot vangen. Het paranormaal wonder voelt aan dat Leontine "niet toe is aan een andere man". Maar: "qua carrière komt hij dit jaar terug en dan zal hij door iedereen met open armen worden ontvangen." En hoe zit het dan met Leontine? "De verbinding met Leontine blijft. Ik voel niet dat hun liefde gedoofd is, al wil Leontine vooral rust om tot zichzelf te komen."

Glazen bol

Marion staart nog even verder in haar glazen bol. "Wat ik bij Marco zie, is dat er heel veel mensen zijn die over hem hebben gelogen. Er zijn verhalen aan Leontine verteld over Marco die niet kloppen. Mensen hebben echt bewust in hun huwelijk lopen stoken." Marion grijpt vervolgens nog wat dingen uit de lucht. "Er was en is veel jaloezie om hen heen en sommige mensen hebben er veel plezier in gehad om Marco naar beneden te halen." Vervolgens ontpopt ze zich ook tot een soort psycholoog. "Hij voelt vrij depressief aan. Ontnuchterd ook."

Komt het nog goed?

Of het ooit nog goedkomt met Marco en Leontine (op liefdesgebied) weet natuurlijk niemand, ook Marion niet. Dat weerhoudt haar er echter niet van om heel stellig te zeggen dat ze precies 'aanvoelt' hoe het zit. "Ondertussen blijft Marco hopen dat het goed komt met Leontine. Hij is ook absoluut niet geïnteresseerd in andere vrouwen."

De volledige voorspellingen van Marion vind je hier!