Martien en Erica Meiland bij de presentatie van hun wijn

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien en Erica Meiland bij de presentatie van hun wijn

‘Martien Meiland terug naar Nederland voor nieuwe liefde’

|
|

Laatste update:

Volgens medium Marion Berndsen komt Chateau Meiland in 2020 nogal in gevaar. Kasteelheer Martien Meiland zou namelijk Frankrijk vaarwel zeggen en terug naar Nederland gaan voor... een nieuwe liefde?!

Ho, wacht even hoor: en Erica dan? Moet die het Chateau nu alleen gaan runnen met Maxime en Nadège? Nou, zo'n vaart zal het niet lopen. De uitspraken van medium Marion, die ze deze week deed in weekblad Story, voelen nogal als nattevingerwerk. Toch zijn haar 'voorspellingen' vrij hilarisch dus die delen we graag met jullie!

Martien Meilands nieuwe liefde

'Magic Marion' - een gerespecteerd paranormaal fenomeen - staarde in haar glazen bol en zag een nieuwe man in het leven van Martien! "Een lange, slanke man", zo beschrijft ze. "Niet zo slank als Martien, maar ze ogen heel gelukkig samen. Martien voelt zich fijn in diens aanwezigheid. Hij is ook de reden waarom Martien afwisselend in Frankrijk en Nederland zal wonen. Hij verlaat voor de liefde Frankrijk." Uhhm... yeah, right.

Populariteit

Als je denkt dat Marion alleen maar positieve voorspellingen doet, heb je het mis. Ze is snoeihard. "Er zijn nog wat opdrachten te verwachten, maar uiteindelijk loopt de belangstelling voor hem toch terug." Nou Martien, die steek je in je zak. Vergeet Marion nu dat Martien ook dit jaar weer met een nieuwe editie van Cash or Trash komt? En dat Chateau Meiland een derde seizoen krijgt? "Hij heeft natuurlijk met Chateau Meiland, waarvan ik genoten heb, veel succes gekregen en daarmee ook nog eens de Gouden Televizier-Ring gewonnen. Maar ik zie wel dat hij zijn hoogtepunt heeft gehad". Shots fired! Martien heeft overigens nog niet gereageerd op deze mysterieuze voorspellingen en iets zegt ons dat 'ie dat ook niet gaat doen.

Lees verder