Martien Meiland en collegas in Cash or Trash

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland en collegas in Cash or Trash

Martien Meiland zoekt kandidaten voor nieuw seizoen Cash or Trash

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Binnenkort gaat het tweede seizoen van Cash or Trash van start. Martien Meiland doet daarom alvast een dringende omroep aan mogelijke kandidaten!

Kasteelheer

In Cash or Trash proberen mensen uit het hele land bijzondere en unieke spullen voor de hoogst mogelijke prijs te verkopen aan vijf gewiekste handelaren. Deze variant op het door Omroep Max uitgezonden programma Van Onschatbare Waarde wordt gepresenteerd door Martien Meiland. En hoewel deze prettig gestoorde kasteelheer meestal garant staat voor hoge kijkcijfers, groeide Cash or Trash niet bepaald uit tot een hit. Maar dat weerhoudt SBS er niet van om een tweede seizoen uit de grond te stampen!

Erfstuk

Vandaag plaatste Martien Meiland een video op Instagram waarmee hij mensen oproept om zich aan te melden voor het nieuwe seizoen. “Heb je nou een mooi erfstuk of een goed item met een verhaal dat daar helemaal achter zit (…), geef je dan nu op!”, jubelt de presentator in de promo. De fans van Chateau Meiland zien Martien waarschijnlijk liever aan het werk in zijn chambre d'hotes. Gelukkig kunnen we in de tussentijd terecht bij De Scheetjes!

Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe afleveringen van Cash or Trash te zien zullen zijn bij SBS6.

Lees verder