Marco Borsato

Veronica Superguide logo
Marco Borsato

Marco Borsato sluit 2020 op emotionele wijze af

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Voor Marco Borsato was 2020 een zéér turbulent jaar. De zanger kreeg een burn-out, scheidde van Leontine na een buitenechtelijke relatie én er werd bij hem ingebroken. Op Instagram blikt Borsato terug op een moeilijke, emotionele periode.

“Vandaag exact een jaar geleden was mijn laatste post. Dit was het meest verdrietige jaar uit mijn leven. En al is het verdriet nog niet verwerkt. Ik kijk vol vertrouwen naar 2021!”

Steun voor Marco Borsato

Natuurlijk staat Borsato ook even stil bij zijn kinderen en ex-vrouw Leontine. “Ik wens mijn meest dierbaren heel veel liefde en geluk in het nieuwe jaar!” Enigszins cryptisch sluit hij af met: “We laten de vorm los, en we blijven toch een eenheid.”

De zanger krijgt onder zijn hartekreet veel steun van andere BN’ers. Bas Smit, William Rutten, Daphne Deckers en Wendy van Dijk bedelven Marco onder de liefdevolle emoji’s. Anderen spreken hun bewondering uit over hoe Marco en Leontine met de nare situatie zijn omgegaan. “Helemaal als publiek persoon lijkt me dit heel heftig voor een ieder van jullie.”

Marco Borsato op tv?

Een paar maanden geleden meldde Marco Borsato nog dat het herstel van zijn burn-out “met ups en downs” ging. Borsato lijkt er wél op te hinten dat we in 2021 weer wat van hem horen. In het tiende seizoen van The Voice Kids zien we hem waarschijnlijk níet: zijn stoeltje werd ingevorderd door Ilse DeLange of Snelle.

Lees verder