The Voice Kids

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Voice Kids

Gemist: tranen met tuiten in The Voice Kids

|
|

Laatste update:

The Voice Kids begon een half uurtje eerder, omdat de afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden momenteel op rantsoen zijn (en onduidelijk is of het seizoen nog afgemaakt wordt).

Eén van de hoogtepunten van de avond was het optreden van Brandon, die een feestversie van Laat Me ten gehore bracht. Enorm… gezellig, maar Anouk leek met haar ogen meteen de dichtstbijzijnde nooduitgang te zoeken!

Gemist: tranen met tuiten in The Voice Kids

Brandon kreeg het zelf helemaal te kwaad na zijn optreden: het is ook niet niks om een ‘blind audition’ te doen! Ali B. sprak Brandon vervolgens vaderlijk toe, maar de kleine scherm koos voor... Marco Borsato! 

Stank voor dank noemen we dat!

Film1 staat open: Deze 5 (Oscar)films moet je niet missen!

Een ander talentvol nachtegaaltje was Jasmijn; de dochter van presentatrice Chazia Mourali. Een comeback bij De Zwakste Schakel zat er helaas niet in maar het is altijd leuk om haar op de buis te zien.

The Blind Auditions zijn momenteel in volle gang, maar we weten alvast dat Marco Borsato niet meedoet aan de finale, vanwege… redenen. Ilse DeLange (die ook in het afscheid van De Wereld Draait Door een belangrijke rol speelde), zal de coach vervangen.

Lees verder