De cast van Goede tijden slechte Tijden

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De cast van Goede tijden slechte Tijden

Toekomst GTST in gevaar?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

De toekomst van Meerdijk en zijn inwoners is nogal onzeker. Er gaan geruchten dat het huidige seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden in mei eindigt, zónder spannende cliffhanger!

De onrust begon toen het Algemeen Dagblad gisteren meldde dat Goede Tijden, Slechte Tijden half mei zou stoppen. We wisten al dat de opnames van GTST recent werden stopgezet, en dat er nog afleveringen waren om medio mei te bereiken (als ze zuinig deden). Omdat de maatregelen tegen het coronavirus werden aangescherpt, is het volgens de kant onmogelijk om nieuwe episodes op te nemen.

Dit zou betekenen dat GTST dit seizoen al eindigt in mei, en zónder de traditionele cliffhanger! Dat we momenteel in het 30ste seizoen zitten (een jubileum!) maakt het allemaal extra sneu. En dat terwijl de kijkcijfers van Goede Tijden, Slechte Tijden al een tijdje niet best zijn…

Endemol Shine, dat GTST maakt, liet aan RTL Boulevard weten dat het allemaal nog geen gelopen race is. Er wordt momenteel gekeken naar mogelijkheden om alsnog extra afleveringen te maken. Het eerder stopzetten van Goede Tijden Slechte Tijden is volgens hen één van de opties, maar er is nog geen definitief besluit genomen.

Dat gezegd hebbende wordt het waarschijnlijk erg lastig om nog opnames te starten, aangezien er daarvoor té veel mensen bij elkaar moeten komen.

Goede Tijden, Slechte Tijden

GTST probeert dit seizoen wat dichter bij zijn ‘roots’ te komen, door jongere personages te dumpen en wat bekende oudgedienden op te roepen, zoals Cas JansenBas Muijs en nieuwkomer Johnny Kraaijkamp.

Na de dip van afgelopen jaren lijken de kijkcijfers weer wat omhoog te klimmen. Door de moeilijke situatie moet GTST redden wat er te redden valt.

Lees verder