Goede Tijden Slechte Tijden familie Verduyn

Veronica Superguide logo
Goede Tijden Slechte Tijden familie Verduyn

Comeback: kan Johnny Kraaijkamp Jr. GTST redden?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

RTL heeft een groots plan gepresenteerd om Goede Tijden, Slechte Tijden te redden. De legendarische soap kampt al tijden met dalende kijkcijfers en dus gaat het roer om. Zo wisten we al dat Cas Jansen terugkeert als Julian Verduyn, maar hij neemt dus zijn hele familie mee! Inclusief een rol voor een hond (voor het eerst!) en een rol voor Johnny Kraaijkamp Jr. (ook voor het eerst!)

Familie Verduyn

De familie Verduyn verhuist vanaf maandag 30 december naar Meerdijk. Johnny Kraaijkamp Jr. speelt als opa Henk het stamhoofd van het gezin, maar we krijgen ook moeder Saskia (Tamara Brinkman), papa Julian (Cas Jansen) en de 3 puberende kinderen Merel (Sophie Bouquet), Steef (Tommy van Lent) en Demi (Noa Zwan). Tevens is er voor het eerst een rolletje weggelegd voor een viervoeter, de hond Dolly. Volgens RTL neemt de familie een geheim mee naar Meerdijk. Oh nee, Dolly zal toch niet een duister verleden hebben?!

Betere kijkcijfers?

Het is de speerpunt van een nieuwe strategie voor Goede Tijden, Slechte Tijden want de kijkcijfers zaten in 2019 in een vrije val. Het huidige seizoen werd zelfs noodgedwongen eerder gestart!

Tegen NU.nl zegt CEO van EndemolShine, Boudewijn Beusmans: “Het nieuwe gezin is heel belangrijk voor ons. Dit moet de 40+-doelgroep aanspreken. We zijn hoopvol dat we de groep kijkers die zijn afgehaakt weer kunnen terugpakken.”

Meer oude bekenden

Of er nog meer oude bekenden terugkeren naar Meerdijk is niet bekend, maar wij kennen wel een paar GTST-personages die we graag terug zouden willen zien. Bekijk hier ook hoe het met deze beroemde ex-GTST acteurs nu gaat.

Grote investering in GTST

Ook de verhaallijnen en thema’s van GTST gaan op de schop en moeten terugkeren naar de goede tijden van… Goede Tijden. Zo is er meer studioruimte, meer sets en komen er meer buitenscènes. De woonkamers worden ook realistischer (lees: rommeliger) want de nieuwe verhalen worden veel authentieker. RTL gaat verder het schrijven van de scenario’s anders aanpakken en er is zelfs een dramaturg ingehuurd die het drama in GTST weer op topniveau gaat brengen.

Genoeg goede voornemens dus voor Goede Tijden, Slechte Tijden in 2020! Je kan ook naar een heleboel grote bioscoopfilms uitkijken in 2020.

Lees verder