Cas Jansen in GTST

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Cas Jansen in GTST

Oude bekende: Cas Jansen terug als Julian Verduyn in GTST

|
|

Laatste update:

GTST probeert achter de schermen met man en macht wat te doen aan de kelderende kijkcijfers. Het nieuwste wapenfeit: oude bekende Julian Verduyn (Cas Jansen) keert terug naar Meerdijk!

Dat maakte RTL Boulevard zojuist bekend. Het is nog niet precies bekend wannéér we Julian weer kunnen zien in GTST. Maar dát hij terugkomt, is nu zeker. Cas Jansen speelde de rol van 1996 tot 1999. Hierna ging Julian met Jessica Harmsen (Katja Schuurman) op wereldreis. 

Oude bekende: Cas Jansen terug als Julian Verduyn in GTST

Kimberly en Rover weg

Hiermee hoopt RTL 4 het tij weer een beetje te keren. Helaas vielen er ook slachtoffers door deze 'nieuwe stijl'. Personages Kimberly en Rover moesten wieberen. En hun acteurs, Britt Scholte en Floris Bosma, zagen dat al een beetje aankomen. Maar dat maakt de klap voor hen niet minder groot, natuurlijk.

Kritiek op GTST

Er klinkt al best lang forse kritiek op Nederlands bekendste cultsoap. Al die 'vlogverhaaltjes', irritante pubers en luxe leventjes zorgen voor ergernis bij kijkers. RTL's tv-baas Peter van der Vorst beloofde eerder al dat hij GTST 'herkenbaarder' gaat maken.

GTST is elke werkdag om 20:00 te zien op RTL 4.

Lees verder