GTST-kijkers ergeren zich aan 'kinderachtige' puberpersonages

Ferry Doedens en Vincent Visser als Lucas en Valentijn Sanders in GTST

Goede Tijden, Slechte Tijden-kijkers ergeren zich steeds meer aan de jongeren in de serie. Nu die zelfs zijn gaan vloggen, stroomt twitter over met negatieve reacties op deze 'kinderachtige' verhaallijnen. 

Vooral acteur Vincent Visser, die nieuwkomer Valentijn Sanders speelt, moet het sinds zijn komst ontgelden. Komt waarschijnlijk ook doordat 'ie half Meerdijk aan het vloggen kreeg voor zijn kanaal Grappenmakers. Zo'n 'moderne' ommezwaai zat er al aan te komen; recent experimenteerde GTST al met een speciale Instagram-verhaallijn

Reacties op GTST

Afgelopen week kwamen er opeens érg veel negatieve reacties op GTST-pubers als Valentijn, JoJo, Rover en Lana. Kijkers klagen vooral over het hoge 'Spangas-gehalte'. Het moet volgens hen nu echt afgelopen zijn met 'die kleutershit'. 

Kijkcijfers GTST

Kritiek op Goede Tijden, Slechte Tijden is van alle tijden. Toch lijkt het nu anders. Zo trok GTST een paar jaar geleden met gemak 2 miljoen kijkers, tegenwoordig mogen de makers blij zijn als één aflevering 'n keer uitschiet naar 800.000 kijkers. RTL's nieuwe mediadirecteur Peter van der Vorst weet ook dat het beter moet. "We zien allemaal dat die scores niet goed genoeg zijn", zo vertelde hij op Mediafestival AllOut. "Dat komt ook omdat de verhaallijnen te ver van de kijker af zijn gaan staan."