Floris Bosma en Britt Scholte als Rover en Kimberly in GTST

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Floris Bosma en Britt Scholte als Rover en Kimberly in GTST

Einde in zicht: ‘Kimberly en Rover gaan weg bij GTST’

|
|

Laatste update:

Slecht nieuws voor fans van GTST-personages Kimberly (Britt Scholte) en Rover (Floris Bosma): het lijkt er sterk op dat het stelletje binnenkort Meerdijk - en dus de serie - gaat verlaten!

Hun exit zit eraan te komen, zo schrijft Televizier vandaag. Het bewijs? Britt begon opeens met het plaatsen van nostalgische throwback-posts op haar instagram. Inderdaad: alsof ze binnenkort voorgoed afscheid gaat nemen van haar personage...

Kimberly en Rover gaan weg?

Bewijsstuk twee: Kimberly en Rover zijn in de GTST-maandtrailer voor november nergens te bekennen. Hier komt nog bij dat Kimberly eerder een contract tekende met een Amerikaans vlogbedrijf dat haar naar de VS wil halen. Oftewel: ze moet binnenkort wel vertrekken. Rover, die nu met haar samenwoont in de garagebox van de familie Bouwhuis, zal zijn grote liefde vast en zeker achterna reizen. 

Puberpersonages

Het zou op zich niet heel raar zijn wanneer twee van zulke jonge personages moeten wieberen. Eerder lieten kijkers al weten dat ze die 'kinderachtige puberpersonages' niet meer trekken. RTL-baas Peter van der Vorst was het daar blijkbaar mee eens: hij beloofde dat GTST voortaan 'herkenbaarder en gewoner' zou worden. Is de mogelijke exit van Rover en Kimberly hier het resultaat van? We gaan het zien!

GTST is elke werkdag om 20:00 te zien op RTL 4.

Lees verder