Marly van der Velden als Nina Sanders in GTST

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Marly van der Velden als Nina Sanders in GTST

GTST nog maar 4 dagen op tv door coronavirus

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Doordat de opnames stilliggen vanwege het coronavirus, komt Goede Tijden, Slechte Tijden in de knoei met het schema. RTL kiest er daarom voor om nog maar 4 afleveringen per week uit te zenden in plaats van 5.

Geen opnames meer

Ook de cast en crew van GTST blijft zoveel mogelijk thuis vanwege de virusuitbraak. Er kunnen dus even geen nieuwe afleveringen gemaakt worden. Gelukkig werkt het team altijd ver vooruit en liggen er nog afleveringen op de plank om tot en met 8 mei uit te zenden. Maar nu komt RTL dus tóch met een aanpassing in het uitzendschema. Vanaf maandag 23 maart zijn er elke week nog maar 4 nieuwe afleveringen te zien. Hierdoor kunnen ze langer door met de al opgenomen afleveringen.

Het verhaal gaat door

Ook op Videoland zullen nog maar 4 afleveringen per week te zien zijn. Een woordvoerder van RTL licht de beslissing toe. “Op deze manier kunnen we de continuïteit voor onze kijkers voor een langere periode waarborgen.” Hopelijk kunnen ze snel weer met opnames beginnen zodat we straks niet zonder afleveringen zitten!

Vanaf 23 maart is Goede Tijden, Slechte Tijden alleen nog maar op maandag tot en met donderdag om 20:00 uur te zien op RTL 4.

Lees verder