Marco Borsato, The Voice of Holland, Coach

Veronica Superguide logo
Marco Borsato, The Voice of Holland, Coach

Forse tegenslag voor Marco Borsato: ‘inbraak bij moeder Mary’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Volgens weekblad Weekend - dat zich baseert op "omwonenden" - hebben inbrekers onlangs de woning van Mary Borsato, waar zoon Marco momenteel ook verblijft, flink overhoop gehaald.

"Totdat zijn appartement in Alkmaar klaar is, woont Marco Borsato tijdelijk bij zijn moeder Mary in Stompetoren. Daar kreeg het tweetal onlangs de schrik van hun leven toen bleek dat inbrekers de vrijstaande villa van Mary bruut overhoop hadden gehaald", zo valt te lezen in de nieuwe editie van het blad. 

Burn-out

Weer een flinke klap voor Marco dus, mocht het kloppen. De zanger zit naar verluidt nog altijd verwikkeld in een burn-out na de breuk met zijn Leontine. Daarnaast keert hij ook niet meer terug als Voice-coach. "De zanger en z’n moeder waren zelf niet voor commentaar bereikbaar, maar omwonenden, die de politie bij het huis van de Borsato’s zagen, weten aan Weekend te melden dat er flink wat verdwenen is."

Kostbare spullen kwijt

Volgens één van de bronnen van Weekend zijn er een aantal zeer kostbare spullen gestolen. "Van Mary zouden een paar dierbare sieraden gestolen zijn en ook Marco’s peperdure camera’s en andere fotografiespullen waren weg." En volgens de Weekend is het extra zuur dat Marco die cameraspullen nu niet meer zou hebben. "Wie Marco goed kent, weet hoe dol de zanger is op fotograferen. Hij zou daar, in de moeilijke tijd waar hij op dit moment doorheen gaat, juist zijn heil in vinden."

Het hele verhaal vind je in de nieuwe Weekend!

Lees verder