Marco Borsato, The Voice of Holland, Coach

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Marco Borsato, The Voice of Holland, Coach

Over en uit: Lil' Kleine en Marco keren niet terug als coach in The Voice

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

We zagen het na de uitspraken van Ali B bij Beau al een beetje aankomen, maar het is nu officieel bevestigd: Lil' Kleine zal niet terugkeren als coach in The Voice of Holland. Ook Marco Borsato geeft het stokje in de andere twee versies over aan iemand anders.

Dat nieuws bevestigde RTL Boulevard zaterdagavond.

Sanne, Ali en Ilse

Vrijdagavond ontlokte Beau zijn gasten al wie er dan wel terugkeren bij The Voice Kids. Sanne Hans, Ali B en Ilse DeLange gaan aan de slag om de nieuwe generatie kinderen weer van goede tips te voorzien. Logischerwijs zou Anouk daar dan weer bijkomen (net als dit jaar), maar Ali B denkt daar anders over. "Drie meiden was echt teveel". Wie zich bij dit trio aansluit, wordt daarom in een later stadium onthuld. Marco is het in ieder geval niet: hij heeft officieel besloten zich vanwege zijn burn-out terug te trekken.

De grote Voice

Er was afgelopen seizoen veel te doen om de samenstelling van de grote Voice of Holland. Lil' Kleine en Anouk konden op een gegeven moment niet meer door één deur, dus dat was natuurlijk vragen om problemen. Uiteindelijk waren ze allebei wel aanwezig bij de liveshows, maar echt van harte ging dat niet. Vandaar dat er waarschijnlijk voor is gekozen om Lil' Kleine als coach te vervangen. Waylon, Ali B en Anouk keren in ieder geval terug, maar wie daar dan weer bijkomt, blijft nog even onbekend.

Senior

Ook The Voice Senior moet met het vertrek van Marco Borsato op de schop. Angela Groothuizen, Frans Bauer en Ilse DeLange nemen het tot op heden tegen elkaar op, maar ook de vierde naam blijft nog even een geheim. Dat kan nog spannend worden! 

Lees verder