TVOH Coaches 2019/2020

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
TVOH Coaches 2019/2020

Anouk en Lil' Kleine vrijdag gewoon te zien in The voice of Holland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Na maanden van speculeren blijkt er eindelijk een knoop te zijn doorgehakt: Lil' Kleine én Anouk keren vrijdagavond gewoon terug in The voice of holland. Hun kandidaten strijden namelijk tegelijk in een vernieuwde versie van de liveshows om een plek in de volgende ronde. 

Dit nieuws maakte RTL zojuist bekend in een persbericht. Al geldt dit natuurlijk nog niet voor een eventueel vervolgseizoen...

Vernieuwde opzet

Na de spannende Knock-outs, waar één gastcoach behoorlijk goed in smaak viel bij de kijkers, zijn er nog twaalf kandidaten in de race om dit jaar The voice of Holland 2020 te worden. Deze deelnemers worden in de liveshows opgesplitst: komende vrijdag strijden de teams van Lil' Kleine en Anouk en volgende week vrijdag (14 februari) die van Ali B en Waylon. Van beide teams moet er iemand naar huis.

Halve finale

De acht overige kandidaten strijden in de halve finale (21 februari) één tegen één. De kijker bepaalt vervolgens welke vier kandidaten in de grote finale mogen laten horen wat ze kunnen. De finale vindt plaats op 28 februari.

Optredens

Een spetterende show (met wellicht wel figuurlijk vuurwerk door al dat geruzie van Lil' Kleine en Anouk) wordt het sowieso. En er is meer nieuw: Geraldine Kemper zal voor het eerst te zien zijn als backstagereporter, ter vervanging van Jamai Loman die nu The voice kids presenteert en onder andere Duncan Laurence en Kensington zijn te gast.

Lees verder