Groepsfoto coaches The Voice of Holland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Groepsfoto coaches The Voice of Holland

Gemist: Ruzie Anouk en Lil’ Kleine in The Voice trekt bijna 2 miljoen kijkers

|
|

Laatste update:

We hebben er even op moeten wachten, maar gisteravond was het dan zover: de aanvaring tussen Anouk en Lil’ Kleine. Bijna twee miljoen mensen hadden popcorn in huis gehaald voor deze langverwachte bonusbattleronde!

Vuurwerk

De feestelijke aankondiging van het jubileumseizoen van The Voice of Holland werd overschaduwd door het hardnekkige gerucht dat Anouk en Lil’ Kleine elkaar in de haren waren gevlogen. Hoewel het vermeende gevecht tussen de coaches achter de schermen had plaatsgevonden, was het verbale vuurwerk dat eraan vooraf ging gisteravond dan eindelijk te zien in The Voice. Hoewel de fittie onder de streep nogal tegenviel (lees hier ons uitgebreide verslag), leken de kijkcijfers er niet onder te lijden!

Gemist: Ruzie Anouk en Lil’ Kleine in The Voice trekt bijna 2 miljoen kijkers

Ranglijst

The Voice of Holland was goed voor 1.786.000 kijkers. Daarmee was het RTL-programma, op het Journaal van 20.00 uur na, het best bekeken programma van de vrijdagavond. Ook Flikken Maastricht wist een miljoenenpubliek aan zich te binden. De politieserie met Victor Reinier en Angela Schijf trok 1.443.000 kijkers, goed voor een derde plek in de ranglijst. De talkshowoorlog tussen Jinek en OP1 viel gisteravond uit in het voordeel van RTL. Misschien dat toch iets meer mensen bleven hangen na de aanvaring tussen Anouk en Lil’ Kleine om de overgestapte talkshowkoningin in actie te zien…

Lees verder