Eindelijk zagen we de ruzie tussen Lil' Kleine en Anouk in The Voice Of Holland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Eindelijk zagen we de ruzie tussen Lil' Kleine en Anouk in The Voice Of Holland

Gemist: TVOH-ruzie Lil’ Kleine en Anouk valt nogal tegen

|
|

Laatste update:

Al maandenlang hing er een gitzwarte schaduw over het tiende seizoen van The Voice Of Holland… Coaches Anouk en Lil’ Kleine vochten elkaar de tent uit, en nog altijd is de TVOH-toekomst van de artiesten onduidelijk. Vanavond zagen we eindelijk de beelden van de ‘fittie’! Veel kijkers waren… niet echt onder de indruk.

The Voice Of Holland beleefde een primeur: de eerste ‘battle’ die gevoerd werd als een ‘rapbattle’ tussen Corleone, Dalo en Nigel. Dit leek een spekkie naar het bekkie van Lil’ Kleine, maar de sfeer sloeg al vrij snel om. Dalo rapte ‘Hee Lil’ Kleine, alles goed? Fak jou dat de hele jeugd met drank en drugs opgroeit.’

Gemist: TVOH-ruzie Lil’ Kleine en Anouk valt nogal tegen

Al snel na deze kwinkslag begon Lil’ Kleines gezicht te vertrekken, en Corleone maakte het er niet echt beter op. ‘En Lil’ Kleine, ik zal het kort houden. Na drank en drugs, hoeveel zal je nog gaan onthouden?’ De meeste coaches konden prima lachen om de sneren die nu eenmaal bij een rapbattle horen, maar Lil’ Kleine zat achteraf met een gezicht als een oorwurm.

Gemist: TVOH-ruzie Lil’ Kleine en Anouk valt nogal tegen

Anouk noemde de battle ‘zó te gek’, en prees de deelnemers dat ze hun eigen teksten hadden geschreven. Waylon vond de ‘flow’ van Dalo het meest verrassend, en Ali B. vond Corleone dit keer het beste.

Lil’ Kleine… ‘vond het heel leuk en heel grappig, maar ik heb er niet echt een mening over.’ Anouk kreeg van deze uitspraak jeuk op plekken die we op een deftige site als deze niet kunnen benoemen.

Gemist: TVOH-ruzie Lil’ Kleine en Anouk valt nogal tegen

Let's get ready to rrrrrumble!

Anouk vroeg aan Lil’ Kleine waarom hij niet echt betrokken raakte bij iets wat hem eigenlijk wel zou moeten liggen: ‘Zij doen mee vanwege jou en Ali B. niet omdat deze oude taart hier zit!’ Lil’ Kleine antwoordde met: ‘Als je m’n mening wil zal ik je zeggen dat het echt heel slecht is.’

De coaches leken het daar sowieso al niet mee eens, en Ali en Anouk reageerden met: ‘Nou, dat moet je dat zeggen.’ ‘Als ik hier mijn mening ga geven is het niet heel fijn, niet aardig’, antwoordde Lil’ Kleine met een gezicht als dat van Joe Pesci in Goodfellas! ‘Dat doe ik liever niet.’

Gemist: TVOH-ruzie Lil’ Kleine en Anouk valt nogal tegen

Het laatste woord was aan Anouk: ‘Ik heb ook vaak een mening die niet prettig is, maar dat maakt toch niet uit?’ En daarmee eindigde het conflict… Op televisie althans: achter de schermen bleef het nog lang ongezellig. Kijkers waren toch een beetje teleurgesteld in de ruzie, maar men stond als één man achter Anouk. De reputatie van Lil’ Kleine als coach was al niet best, maar dit leek toch wel de doodssteek.

The Voice Of Holland

Het grootste gedeelte van het schijnbaar toch wel heftige conflict vond achter de schermen plaats, en op tv zagen we dus alleen de inleidende beschietingen. Op dit moment lijkt alles weer een beetje bijgelegd en wil Anouk zeker weer plaatsnemen in de draaistoel.

Of Lil’ Kleine in februari weer van de partij is, is nog niet helemaal duidelijk. Daarnaast zal RTL waarschijnlijk ook goed kijken of de coaches in het volgende seizoen nog samen kunnen werken

Lees verder