Anouk The Voice rel zat

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Anouk The Voice rel zat

Anouk is The Voice-rel zat en reageert: 'Ik zit gewoon in die stoel'

|
|

Laatste update:

Sinds naar buiten is gekomen dat Lil' Kleine en Anouk ruzie hebben gehad tijdens de opnames van The voice of Holland, wachten kijkers al maanden op de desbetreffende uitzending. Anouk liet zojuist via Instagram weten er helemaal klaar mee te zijn.

"Mijn god, wat een sensatie! Dat ik word uitgemaakt voor kankerhoer en dat ik de vinkentering kan krijgen, is allemaal niet zo schokkend en belangrijk vind ik. I've been called worse, zeg maar", maakt de zangeres op Instagram duidelijk.

Liveshows

Hoewel de Battles op tv nog in volle gang zijn, en daar de ruzie begon, starten over een aantal weken de liveshows. Anouk laat nu - in datzelfde bericht - weten dat zij in ieder geval weer aanwezig is. "Ik zit gewoon in die stoel hoor bij de liveshows, no worries". Of dat voor Lil' Kleine ook geldt, en we dus behoorlijk smaakmakende liveopnames kunnen verwachten, is niet bekend. Eerder gingen wel de geruchten dat André Hazes of Ronnie Flex in plaats van de rapper te zien zouden zijn. Dit verhaal krijgt nog - sorry Anouk - een staartje.

Lees verder