Lil Kleine in The Voice of Holland op RTL 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lil Kleine in The Voice of Holland op RTL 4

‘Lil’ Kleine is de slechtste coach in de geschiedenis van The Voice’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Volkskrant-columnist Haroon Ali gaat in zijn nieuwste stuk hé-le-maal los op The Voice of Holland-coach Lil' Kleine. Hij boort de rapper de grond in en beschrijft hem zelfs als 'de slechtste coach in de geschiedenis van The Voice'.

Dat is te lezen op de Volkskrant-website. Ali vertelt dat hij afgelopen vrijdag klaar zat voor die langverwachte ruzie tussen coaches Anouk en Lil' Kleine (maar die komt pas later op tv). Vervolgens begint hij Kleine, echte naam Jorik Scholten, volledig af te fikken.

Coach Lil' Kleine

"Lil’ Kleine, die sinds vorig seizoen meedoet, is volstrekt incompetent als coach", begint Ali. "Lil’ Kleine luistert niet, maar draait zijn rode stoel voor ieder Nederlandstalig nummer. Hij draait ook als de anderen niet draaien, zodat de kandidaat hem wel als coach moet kiezen. Iedere dame is een ‘lieffurt’ of ‘sgat’ en wordt gepaaid met lege beloften. Hij heeft namelijk geen zinnig advies te bieden."

Kritiek

Maar... dat is nog niet alle kritiek die Ali heeft. Hij gaat nog even vrolijk door. Volgens de columnist 'brabbelt' Kleine soms en hij komt zelfs met een snoeihard voorbeeld. "Voor een rapper komt hij slecht uit zijn woorden en brabbelt dingen als: ‘Ik vind dat je heel erg laat zien dat je gewoon iets doet wat je eigenlijk heel leuk vindt. Dat hoor je ook in je stem. Alleen, als ik zo naar je kijk, dan zie ik dat je nog veel meer kan.’ Wablief?"

Anouk

"We wachten dus op een confrontatie tussen de beste coach en de slechtste coach in de geschiedenis van The Voice. We wachten op het moment dat de stoere Hagenees de Amsterdamse geldwolf op zijn plek zet", aldus Ali over de ruzie tussen Anouk en Jorik, die overigens al een 'soort van' is bijgelegd. Anouk gaf gisteren namelijk aan dat ze alle heisa en sensatie zat is. "Dat ik word uitgemaakt voor kankerhoer en dat ik de vinkentering kan krijgen, is allemaal niet zo schokkend en belangrijk vind ik." Ook is ze gewoon aanwezig bij de live-shows!

The Voice of Holland is elke vrijdag rond 20:30 te zien op RTL 4.

Lees verder