Anouk en Lil' Kleine in The Voice of Holland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Anouk en Lil' Kleine in The Voice of Holland

Gaat RTL wel door met Anouk en Lil’ Kleine na Voice-ruzie?

|
|

Laatste update:

Aanstaande vrijdag is het dan ein-de-lijk zover: na weken vol met hype en opbouwende, zinderende spanning komt de veelbesproken ruzie tussen Voice of Holland-coaches Anouk en Lil' Kleine op tv. Grote vraag is nu: gaat RTL na dit seizoen wel door met de kibbelende coaches?

Dat is nog maar de vraag, zo blijkt wanneer het AD navraag doet bij RTL. Het is in ieder geval duidelijk dat de zender ergens in de komende weken beslist over het lot van alle coaches, dus ook Anouk en Jorik Scholten, zoals Lil' Kleine echt heet. 

Anouk en Lil' Kleine

"Net als ieder jaar nemen we ook dit jaar de coachsamenstelling weer onder de loep. Dat proces gaat nu een beetje beginnen", zo verduidelijkt een woordvoerder. "We kunnen daarom op dit moment nog geen uitspraken doen over de coachsamenstelling van volgend seizoen." 

Coaches

Het is overigens niet gek dat niet elk Voice-seizoen het met dezelfde coaches doet. Al jáááren vindt er eens in de zoveel tijd een 'stoelendans' plaats. Maar nu Anouk en Lil' Kleine zó met elkaar in de clinch lagen, is het nog maar de vraag of ze allebei nog wel te zien zijn in een nieuwe Voice-reeks. 

Liveshows 

De liveshows kunnen we dan ook gerust beschouwen als een soort graadmeter. Anouk gaf eerder aan dat ze ondanks al het gescheld en getier over en weer gewóón naast Jorik gaat zitten tijdens de liveshows. Ze vond de media-hype die ontstond na de ruzie een beetje overdreven. "Mijn god, wat een sensatie!", zo liet ze weten. Hoe het allemaal uitpakt gaan we op 7 februari zien: dan beginnen de liveshows van The Voice of Holland

Lees verder