‘Ruzie Anouk en Lil’ Kleine had handtastelijk kunnen worden’

Door Robin Heerkens
Lil Kleine en Anouk in The Voice of Holland op RTL 4

Rapper Ali B zei eerder al dat hij niet weet hoe de ruzie tussen Anouk en Lil' Kleine afloopt, maar nu doet de The Voice of Holland-coach wéér boekje open over zijn collega's en hun gebekvecht! Of moeten we zeggen: hun 'echte' gevecht?

Want het was achter de schermen toch echt bijna zover gekomen, gaf Ali deze week toe in de podcast van LXRY. "Feit is dat er spanning was en dat het geëscaleerd is. En dat er gescholden is, maar dat is niets nieuws."

Vechtpartij?

Volgens Ali scheelde het weinig of Anouk en Lil' Kleine - die vanavond toch samen in één studio gaan zitten - waren elkaar daadwerkelijk in de haren gevlogen. "Als het doorgegaan was, had het handtastelijk kunnen worden."

Spanning

"Je weet maar nooit, de spanning was hoog", gaat Ali verder. "En waar spanning is, kan iets knappen." En dat er spanning was, konden kijkers ook al wel zien - ook al kregen die in de uitzending zelf alleen het uit de hand gelopen meningsverschil vóór de ruzie te zien. Dit viel voor sommigen echter alsnog tegen. 

Lil' Kleine en Anouk

Twee vechten, twee schuld, zou je denken, alleen weet Anouk tot nu toe de dans te ontspringen als het gaat om online kritiek. Terwijl Lil' Kleine, echte naam Jorik Scholten, week na week de volle laag krijgt. Ook lijken experts het al eens: hij hoeft volgend seizoen niet meer terug te komen. Gelukkig konden we eerder vandaag ook nog wat leuks melden over Jorik: hij is weer herenigd met zijn moeder!

De liveshows van The Voice of Holland beginnen vanavond om 20:30 op RTL 4!