Lil Kleine in The Voice of Holland op RTL 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lil Kleine in The Voice of Holland op RTL 4

‘Lil’ Kleine en moeder weer herenigd na ruzie’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

The Voice of Holland-coach Lil' Kleine ligt wekelijks enorm onder vuur, maar gelukkig kan 'ie af en toe ontsnappen aan al die hectiek met family quality time. Het lijkt er nu zelfs op dat hij weer contact heeft met zijn moeder!

Jorik Scholten, zoals Kleine écht heet, bracht deze week een bezoek aan zijn pasgeboren nichtje. En dit kraambezoek kreeg een onverwachte, tedere wending: zijn moeder Babette Verhoef, waar hij al tijden geen contact meer mee had, was er ook! 

Lío

Via instagram blikt Babette terug op deze onverwachte familiereünie. "Gisteren was wel een heel bijzondere dag.Ik leerde niet één, maar twee kleinkinderen kennen", zo beschrijft ze. Ze had de kleine Lío, zoon van Jorik en zijn liefje Jaimie Vaes, nog nooit ontmoet. "En voor ik het wist had ik beiden op schoot en zaten we met z'n allen bij elkaar."

Ruzie

Een hele tijd geleden beschreef Lil' Kleine in het programma Waar is de Mol? nog dat hij eigenlijk niets meer voelt bij zijn moeder. "Mijn moeder heeft hele erge dingen gedaan met mij als kind", zo zei hij toen. "Die dingen doe je niet bij een kind. Helemaal bij niemand en al helemaal niet bij je eigen kind. Ik ben daar misschien heel hard in, maar ik heb daar geen gevoel meer bij."

Lil' Kleine en Anouk

Nog iemand met wie Lil' Kleine het laatst weer heeft goedgemaakt: Anouk! Na die veelbesproken TVOH-ruzie tussen die twee, zitten ze vanavond tijdens de allereerste liveshows gewoon weer bij elkaar. En RTL 4 heeft trouwens een nieuwe twist bedacht. Lees hier meer over de nieuwe liveshow-regels!

De eerste liveshow van The Voice of Holland is vanavond om 20:30 te zien op RTL 4.

Lees verder