Marco Borsato

Veronica Superguide logo
Marco Borsato

Marco Borsato onthult hoe het nu met hem gaat

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De trouwe fanclub van Marco Borsato kreeg als eerste het bericht: De scheiding tussen hem en Leontine Borsato is rond. De zanger liet in dat bericht weten hoe het nu met hem gaat.De Telegraaf kwam zojuist het met nieuws dat Marco zijn radiostilte heeft verbroken. In deze brief aan zijn fans staat onder andere dat er de afgelopen tijd veel is gebeurd in zijn leven. "Zo ben ik verhuisd en ben ik herstellende van mijn burn-out. Het herstel gaat met ups en downs."

Radiostilte

Marco heeft nu al een tijdje niet meer opgetreden. Ook op sociale media liet hij niets horen. Nieuwe hits of een comeback op TV kunnen we voorlopig van niet verwachten. "Maar dat betekent niet dat ik nooit meer terugkom. Ik heb alleen nog even tijd nodig om er straks weer helemaal te kunnen zijn."

Bedankje

Verder bedankt de Rood-zanger al zijn fans die hem een kaartje of attentie gestuurd hebben. “Ook de vele lieve berichtjes die ik via social media heb ontvangen doen me ontzettend goed en daar ben ik jullie ook heel erg dankbaar voor.”

Vorige week verdedigde moeder Mary haar zoon nog: ze werd gek van alle geruchten. Pianiste Iris Hond, met wie Marco een affaire had, sprak zich eerder ook al uit over de verhalen.

We geven een Godfather of Harlem-weekend weg!

    Lees verder