Leontine Borsato

Veronica Superguide logo
Leontine Borsato

Leontine Borsato viert verjaardag Marco nog altijd

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vandaag viert Marco Borsato zijn verjaardag. En ondanks de spraakmakende breuk van eerder dit jaar, laat Leontine deze speciale dag niet onopgemerkt aan haar voorbij gaan…

Scheiding Leontine en Marco

In februari strandde het huwelijk van Marco en Leontine Borsato. Maar de band tussen de voormalige geliefden is nog altijd sterk. Dat blijkt wel op de verjaardag van de populaire zanger. Ondanks dat de scheiding een pijnlijke affaire is, staat Leontine op Instagram uitgebreid stil bij de geboortedag van de vader van haar kinderen.

Leontine Borsato viert verjaardag Marco nog altijd

Verjaardag

In haar Instagram Stories deelt Leontine Borsato enkele kiekjes van Marco samen met de kinderen. Daarbij schrijft zij onder meer ‘Congratulations’ en ‘Happy birthday’. Marco Borsato viert vandaag zijn 54e verjaardag. Of de zanger de felicitaties heeft meegekregen, valt te betwijfelen. Zijn laatste post op het sociale medium stamt alweer van eind 2019!

Leontine Borsato viert verjaardag Marco nog altijd

Hart onder de riem

Het is trouwens niet de eerste keer dat Leontine Borsato haar voormalige echtgenoot in het zonnetje zet. Ook op Vaderdag stak zij Marco via Instagram een hart onder de riem. “Ik wens jou een liefde- en waardevolle Vaderdag met onze 3 wonders, onze kids!”, schreef zij toen. Vorige maand verklapte Leontine al waarom zij ondanks de spraakmakende scheiding toch lekker in haar vel zit!

Lees verder