Marco Borsato

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Marco Borsato

Marco Borsato: ‘Leontine nog steeds mijn Valentijn’

|
|

Laatste update:

Valentijnsdag is dé dag om je geliefde (of iemand anders die veel voor je betekent) in het zonnetje te zetten. Marco Borsato is sinds kort weer terug op Instagram en bedelft zijn ex-vrouw Leontine onder de liefde!

Marco en Leontine Borsato scheidden vorig jaar, nadat de zanger meerdere affaires bleek te hebben. De situatie was erg verdrietig en met name Marco leek zwaar met de scheiding te worstelen. Het stel bleef bevriend, en de laatste tijd gaan er zelfs geruchten over een voorzichtige hereniging.

Hoe dan ook: Leontine is nog steeds Marco’s Valentijn! Borsato post op Instagram een uitgebreide geschiedenis van hun relatie, boordevol foto’s uit de oude doos. “Mijn grote liefde! Nog altijd mijn Valentijn!”

Marco en Leontine Borsato?

Veel BN’ers reageren ontroerd op de video. André Hazes, William Rutten, Glen Faria en Bas Smit zorgen voor een lawine aan hartjes onder de post. Jada, de dochter van de Borsato’s reageert ook erg enthousiast.

We hebben een podcast met kijktips!

*Update* Leontine heeft Marco's hartenkreet beantwoord met een eigen Instagram-post!

Leontines reactie is wel een stuk minder uitgebreid dan Marco's mega-Instagram-project, maar het gaat om het idee, toch?

2020 was een behoorlijk rotjaar voor de Borsato’s, maar onlangs zei de zanger dat “hij met vertrouwen kijkt naar 2021." Door de relatieperikelen en een burn-out was hij weinig in het openbaar te zien; het is afwachten wat hij komend jaar precies gaat doen.

Lees verder