Marco Borsato

Veronica Superguide logo
Marco Borsato

'Marco Borsato kan Leontine niet loslaten'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

De showbizzmedia Weekend en Story kwamen deze week allebei met paparazzi-foto's van Marco Borsato in zijn nieuwe woonplaats Almere, waar hij na de emotionele scheiding van Leontine en het tijdelijke verblijf bij moeder Mary is gaan wonen. Maar... er valt iets op aan die foto's!

Marco is na een moeilijke periode (scheiding, inbraak bij zijn moeder, een burn-out) gelukkig al eens stralend gespot en ook op deze foto's van de weekbladen maakt hij een opgetogen indruk! Toch valt er iets op. 'Marco kan Leontine nog niet loslaten', kopt Story namelijk. Hmmm, wat is er aan de hand?

Trouwring

Op de kiekjes van Story is te zien dat Marco nog steeds zijn trouwring draagt! Is dit een duidelijk teken dat hij Leontine nog altijd in zijn hart heeft? Of dat hij de scheiding daarmee nog even symbolisch wil 'uitstellen'? Voor ons een vraag, voor hem een weet!

Marco en Mary

Marco verbleef de afgelopen maanden bij zijn moeder Mary in Stompetoren. Daar kregen de twee nog te maken met een verschrikkelijke inbraak. Maar er is nu, weken later, goed nieuws: de politie bevestigt aan Shownieuws dat Marco en Mary's gestolen spullen weer terecht zijn. "Voor Marco begint nu écht een nieuwe fase in zijn leven", beschrijft Weekend, dat ook met Marco-foto's kwam. Hij woont nu dus alleen na maanden met Mary. "Aan de ene kant zal hij haar troostende schouder best gaan missen de komende tijd, maar aan de andere kant zal hij ook kunnen genieten van het feit dat hij eindelijk weer zijn eigen plekje heeft."

Lees verder