Marco Borsato

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Marco Borsato

Marco Borsato neemt emotioneel afscheid: ‘trieste tijden’

|
|

Laatste update:

Weekblad Weekend racete recent naar Marco Borsato's oude villa in Blaricum - waar hij jarenlang met Leontine woonde - terwijl de zanger bezig was met verhuizen. Hij neemt, net als Leontine, afscheid van de woning en dat laat de veelbesproken zanger niet onberoerd...

Marco en Leontine zijn, ondanks hun scheiding, gelukkig nog altijd on speaking terms, maar samenwonen zit er uiteraard niet meer in. En daarom hebben ze allebei een nieuwe woning gevonden. Zij in Huizen, hij gaat terug naar zijn geboortestad Alkmaar.

Emoties

Het is natuurlijk een plek waar veel herinneringen liggen voor Marco, Leontine en hun kinderen, dus het definitieve afscheid viel Marco zwaar, zo zag de paparazzo van Weekend. "Met zijn broer Armando, zijn steun en toeverlaat in deze moeilijke dagen, pakte Marco met een sip gezicht de verhuisdozen, laadde ze in het gereedstaande busje en bracht alles naar z’n nieuwe penthouse in Alkmaar, de plaats waar hij geboren werd", schrijft het blad.

Opnieuw beginnen

Marco woonde een tijdlang bij zijn moeder Mary, maar gaat nu weer op eigen benen staan. Hij gaat terug naar zijn roots in Alkmaar en Weekend volgde 'm zelfs naar zijn nieuwe stekkie. "Even later stond Marco daar op zijn riante terras en overzag hij zijn nieuwe woonomgeving, die hij nu als single vorm moet geven. Vanaf zijn terras heeft hij uitzicht over de gracht waar, zeker in de zomer, tal van bootjes varen. Zo is er genoeg te zien en te doen om niet weg te kwijnen."

Lees verder