Marco Borsato

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Marco Borsato

Marco Borsato en Leontine weer samen gespot

|
|

Laatste update:

Voor het eerst sinds die heftige paparazzi-foto's (inclusief tranen) zijn Marco Borsato en Leontine weer samen op de gevoelige plaat vastgelegd. En wel door hun dochter Jada!

Die maakte al filmend een rondje door een restaurant en zette de beelden vervolgens op haar Instagram Stories. Haar ouders Marco en Leontine zitten 'ouderwets' naast elkaar.

Mary Borsato

Volgens Shownieuws kwam het gezin weer bij elkaar om de 75ste verjaardag van Marco's moeder Mary te vieren. En het is niet gek dat Leontine daar ook bij is. Zo kwam ze gisteren nog met een lieve boodschap om haar jarige ex-schoonmoeder te feliciteren.

Kwaad bloed

Ondanks dat er afgelopen februari een einde kwam aan één van Nederlands bekendste showbizzhuwelijken, zit er gelukkig geen kwaad bloed tussen Marco en Leontine. Althans: daar lijkt het sterk op. Zo zette Leontine haar ex, tevens de vader van haar drie kinderen, recent nog flink in het zonnetje. En dat kon Marco vermoedelijk wel gebruiken: inbrekers sloegen recent hun slag in de woning van Mary, waar Marco nu ook woont. 

Lees verder