Marco Borsato

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Marco Borsato

Bevestigd: Marco Borsato 'erg geschrokken' van inbraak

|
|

Laatste update:

Gisteren ging het gerucht al dat Marco Borsato en zijn moeder waren opgeschrikt door een inbraak. Vandaag werd dit nieuws door het management van de zanger bevestigd. Hij geeft zelf ook een korte reactie over het voorval. 

Erg geschrokken

Marco woont sinds zijn scheiding met Leontine bij zijn moeder in Stompetoren. Het huis werd flink overhoop gehaald en de daders zouden er vandoor zijn gegaan met sieraden. "Van Mary zouden een paar dierbare sieraden gestolen zijn en ook Marco’s peperdure camera’s en andere fotografiespullen waren weg", schrijft WeekendTegenover RTL Boulevard bevestigt het managementteam van Marco het nieuws van de inbraak. Zelf zegt Marco tegen Shownieuws dat hij "erg geschrokken" is van het hele gebeuren. Het politieonderzoek loopt nog, dus meer informatie is er nu nog niet. 

De ene na de andere klap

Dit is de zoveelste klap voor Marco in een hele korte tijd. Na zijn breuk met Leontine ging alles een beetje bergafwaarts. Hij kreeg naar verluidt een burn out en verscheen niet bij de finale van The Voice Kids. Nu is zelfs bekend dat de zanger volgend seizoen ook niet meer terug komt bij The Voice. Hij heeft het zeker niet makkelijk...

Lees verder