Marco en Leontine Borsato

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Marco en Leontine Borsato

Marco en Leontine Borsato zetten grote stap

|
|

Laatste update:

Een belangrijk moment in de levens van ex-geliefden Marco en Leontine Borsato: ze zijn allebei sinds kort verhuisd en laten hun oude Blaricumse villa dus voorgoed achterwege (voor zover ze dat nog niet gedaan hadden).

De twee vormden jarenlang hét showbizzkoppel van Nederland, maar eerder dit jaar kwam er een eind aan het sprookjeshuwelijk. En hoewel de twee nog altijd goed door één deur kunnen, hebben ze nu dus wel los van elkaar zo'n grote, onvermijdelijke stap gezet.

Leontine's nieuwe woning

"De verhuis­wagens zijn inmiddels voorgereden bij de nieuwe woning van Leontine Borsato in het Gooi", zo schreef weekblad Weekend vandaag. "De harde realiteit daalt daarmee in. Haar leven samen met de beroemdste zanger van Nederland is verleden tijd." Samen met kinderen Luca, Jada en haar vriend (zoon Senna zit nu in Italië) nam Leontine recent haar intrek in een twee-onder-één-kap-villa in Huizen. Het woonoppervlak is een heerlijk ruime 200 vierkante meter.

Marco's nieuwe woning

Ook de nog altijd veelbesproken Marco is verhuisd. Hij woonde na de scheiding tijdelijk bij zijn moeder Mary, maar tikte onlangs een penthouse in Alkmaar op de kop. De woning bevindt zich in het centrum van de stad en kent een oppervlakte van 180 vierkante meter. Hoe diep de zanger daarvoor in de buidel moest tasten, kun je lezen in het AD. Hopelijk gaan Marco én Leontine nu ze dit allemaal achter de rug hebben betere tijden tegemoet!

Lees verder