Najib Amhali en Peter Pannekoek geven allebei een Oudejaarsconference

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Najib Amhali en Peter Pannekoek geven allebei een Oudejaarsconference

Lockdown: Oudejaarsconferences gaan door

|
|

Laatste update:

Afgelopen weekend werd een strenge lockdown afgekondigd, waardoor bijna alle winkels sluiten en theaters en bioscopen helemáál dichtblijven. Het was onduidelijk of de traditionele Oudejaarsconferences door konden gaan, maar dát is gelukkig het geval.

Peter Pannekoek vertelde in Veronica Superguide dat er ‘met gestrekt been in wilde gaan’ tijdens de Oudejaarsconference, maar dan moet er wél een theater open zijn om in te spelen. Goed nieuws: Pannekoek kan de conference ‘gewoon’ doen.

De voorstelling van Peter Pannekoek gaat op Oudejaarsavond sowieso door, maar het is nog niet helemaal duidelijk op wat voor manier dat is. Tegenover de Telegraaf wil BNNVARA ‘nog niets zeggen over de precieze invulling’. Mogelijk is de Oudejaarsconference van Pannekoek al opgenomen, of misschien zitten er mensen in het publiek via een beeldscherm (zoals in o.a. Even tot Hier).

Oudejaarsconference 2021

Najib Amhali verzorgt de Oudejaarsconference op SBS6 en dáár is men wel duidelijk: Wie het Weet mag het Zeggen is al opgenomen en wordt op 31 december uitgezonden.

Guido Weijers gaf eerder al aan dat hij niet voor een klein publiek wilde optreden, en biedt géén terugblik op 2021. Ondertussen zijn Spider-Man-fans wanhopig door de gesloten bioscopen, geeft Gordon tips vanuit het Midden-Oosten en hebben wij de coronahit van Henny Huisman al een week op ‘repeat’. We kunnen een scherpe conference bést gebruiken, willen we maar zeggen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Je ziet de Oudejaarsconference van Peter Pannekoek op 31 december op NPO1, vanaf 22:25 uur. De conference van Najib Amhali start op SBS6, om 22:00 uur.

Lees verder