even tot hier niels van der laan jeroen woe hugo de jonge smartwatch persconferentie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
even tot hier niels van der laan jeroen woe hugo de jonge smartwatch persconferentie
Even Tot Hier

Kijkers verbijsterd door Even Tot Hier: ‘Drukke uurtjes geweest’

|
|

Laatste update:

Hoe wisten Niels van der Laan en Jeroen Woe nu al de harde lockdown te verwerken in Even Tot Hier? Kijkers zijn verbijsterd: "Zó snel inspelen op de actualiteit. Hulde!"

'Applaus voor hoe ze inspelen op de situatie'

Hoe knap het is wat Even Tot Hier elke week neerzet, werd vanavond nog eens extra duidelijk! Niels van der Laan en Jeroen Woe wisten zelfs de lockdown die eerder vanavond aangekondigd werd al in de uitzending te verwerken. Hoe doen Niels en Jeroen dat zó snel? Kijkers zijn verbijsterd.

Vooral het nummer Belletje met Hugo, waarin Niels en Jeroen demissionair minister Hugo de Jonge toezongen, viel in de smaak:

De laatste Even Tot Hier

Helaas was dit voorlopig de laatste uitzending van Even Tot Hier. We moeten Niels en Jeroen dus weer een poosje missen… Kijkers vinden het verschrikkelijk! Hoe moeten ze de lockdown doorkomen zonder dit geweldige programma? Speciaal voor al die verdrietige kijkers zetten we drie van de beste fragmenten van dit seizoen op een rijtje. Klik hier voor het emotionele optreden van Anita en Leen. Ook noemen we de legendarische Snottebellekes en dit briljante lied over Tata Steel.

Dit was voorlopig de laatste uitzending van Even Tot Hier. Het tv-programma keert in mei weer terug op tv.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder