Gordon en Mark Rutte

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gordon en Mark Rutte

Mark Rutte gewaarschuwd: Gordon zegt vertrouwen op

|
|

Laatste update:

Sinds zondag is Nederland weer in lockdown, om de groei van de zéér besmettelijke omikron-variant van het coronavirus af te remmen. Zanger/presentator Gordon reageert woedend, vanuit Saoedi-Arabië.

Gordon is woest door de maatregelen, waardoor alle niet-essentiële winkel, horeca, theaters en bioscopen in principe dichtblijven. Ik zeg mijn vertrouwen op in de VVD en ook Mark Rutte, die ik altijd heb gesteund en bewonderd. Ik woon dan wel in Dubai (…) maar dat betekent niet dat het me niet raakt als mens, artiest en ondernemer.”

Gordon zet zijn Instagram op zwart, omdat hij “meehuilt met elke collega die hun centen, dromen en idealen in rook zien opgaan. Ze moeten iedereen compenseren voor de afgelopen 1,5 jaar, niemand uitgezonderd!”

Gordon: ‘Geen seconde te laat weggegaan!’

Vanuit het Midden-Oosten steekt Gordon ons een hart onder riem: “Sterkte allemaal met deze verschrikkelijke kuttijd. Ik ben geen seconde te laat weggegaan!”

Demissionair minister-president Mark Rutte heeft nog niet gereageerd op het bericht van Gordon. Tim Douwsma vond Gordons geïrriteerde hartenkreet hét moment om vaccinaties te bekritiseren, maar die hoeft niet op enige sympathie te rekenen. "Ik heb me al die tijd ingehouden, maar vent, houd op met het verspreiden van dit soort onzinnige berichten en zet die spuit in je arm!"

Mark Rutte gewaarschuwd: Gordon zegt vertrouwen op

Even tot Hier in lockdown

Het nieuws over de lockdown in Nederland kwam zaterdag niet helemaal onverwacht, maar het sluiten van het land werd pas om 19:00 uur officieel bekendgemaakt. Toch wisten de geweldenaars van Even tot Hier er een paar uur later al grappen over te maken.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder