Even tot Hier huldigt biljartlegende Dick Jaspers

Ali B. en Dick Jaspers in Even tot Hier
© BNNVARA

Zaterdag was de laatste aflevering van Even tot Hier op de buis, en Niels van der Laan en Jeroen Woe pakten enorm uit. Met een geweldige huldiging van biljartlegende Dick Jaspers werd 2021 afgesloten.

Van der Laan en Woe hadden zich geërgerd aan BN’ers die zichzélf filmden terwijl Max Verstappen de Grand Prix van Abu Dhabi won. Daar waren ze trouwens niet de enige in, maar wél het grappigst!

De ergernis kwam tot een hoogtepunt in een optreden van Nielson. Zijn hit Sexy als ik Dans werd omgetoverd tot Selfie met Max. Een hilarische tik naar alle BN’ers die ineens foto’s van zichzelf(!) online gooiden toen Max Verstappen wereldkampioen Formule 1 werd.

Dick Jaspers is een echte kampioen!

Daarmee leek de zaak afgedaan, maar Niels van der Laan en Jeroen Woe gingen nog even door. De Nederlandse biljarter Dick Jaspers won vorige week zijn vijfde wereldtitel in het driebanden, maar raakte een beetje ondergesneeuwd door het succes van Max Verstappen.

Onterecht, dus regelde Even tot Hier een hilarische huldiging voor de Brabander: het Wilhelmus werd voor hem gezongen, Gordon filmde zichzelf terwijl hij Jaspers aanmoedigde én Ali B. kwam langs met een spontane freestyle-rap!

Even tot Hier huldigt biljartlegende Dick Jaspers
Even tot Hier huldigt biljartlegende Dick Jaspers

Dick Jaspers blij, Even tot Hier had een hilarische afsluiter van 2021 én alle bekende ijdeltuiten lieten zien dat ze aardig wat zelfspot hadden. Na de vervelende lockdown-aankondiging was iedereen hier wel eventjes aan toe.

Even tot Hier

Zaterdag was voorlopig alweer de laatste uitzending van Even tot Hier, en het seizoen kende weer bijzonder veel hoogtepunten. Zo zagen we o.a. een kletsnat optreden van Roel van Velzen, een gastact van K3 én een knalfuif met De Snottebellekes. Kijkers waren verbluft dat het treurige nieuws over de lockdown op het laatste moment nog aan de show werd toegevoegd.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Ruim 2,3 miljoen kijkers zagen Dick Jaspers gisteren eindelijk geëerd worden voor zijn decennia biljartsucces. Even daarvoor waren mensen érg in hun nopjes met Scrooge Live: de kerstshow die volzat met beledigingen van politici én... Sywert!?