Marco Borsato en Leontine

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Marco Borsato en Leontine

Leontine over hereniging met Marco Borsato

|
|

Laatste update:

Marco Borsato roept tegen iedereen die het wil horen (en ook wie het niet wil horen) dat hij weer verkering heeft met zijn ex-vrouw Leontine. Voor het eerst heeft Leontine zélf gereageerd op de breuk én hereniging met de zanger.

Shownieuws sprak met Leontine en haar dochter Jada over de berichten dat Marco en Leontine weer een setje zijn.

“Dat we van elkaar houden, dat hebben we nooit onder stoelen of banken gestoken en dat is ook nooit weggeweest. Dat is het mooie: als de liefde er is dan kan het de ene kant op gaan, maar ook weer de andere kant op gaan. Hij zegt inderdaad ‘we laten de vorm los’, en daar worden ook veel grappen over gemaakt, maar dat ís ook echt zo. Liefde kan in allerlei vormen zijn en zoals we hem nu ervaren, we blijven alletwee op ons eigen plekje wonen, genieten we er heel erg van.”

Albert Verlinde was aangenaam verrast door de openhartigheid van Leontine. “Marco heeft er een soort act van gemaakt om overal te roepen dat ze weer verkering hebben, hoe gelukkig ze zijn. Dan denk ik: rustig, rustig! Ga nou eerst leuke dingen doen en dan kijken we wel. Eigenlijk zie ik dat Leontine dat doet. Als Marco nou even kijkt naar Leontine en zijn dochter, dan weet hij hoe hij zich de komende tijd rustig moet gedragen.”

Win het weekend van je dromen!

Borsato is de laatste tijd bezig met een charmeoffensief, nadat hij een verschrikkelijk jaar achter de rug had met een burn-out en de scheiding van Leontine na verschillende affaires. Sommige mensen zijn onder de indruk van zijn spijtbetuigingen, terwijl anderen het allemaal nogal treurig vinden.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Onlangs maakte Jan Smit bekend dat hij niet terugkeert als coach in The Voice of Holland. Zou Marco weer met zijn bips in de draaiende stoel willen zitten?

Lees verder