Marco Borsato en Bridget Maasland

Veronica Superguide logo
Marco Borsato en Bridget Maasland

Bridget Maasland snapt Marco Borsato niet: 'Wat had dit voor zin?'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Het interview met Marco Borsato en Linda de Mol, afgelopen zaterdag, zaaide nogal wat verdeeldheid bij kijkers. RTL Boulevard is wél eensgezind, zo zagen we in de uitzending van gisteren. De studiogasten vonden dat 'ie niet all-out ging en Bridget Maasland vraagt zich zelfs af wat nu eigenlijk het nut was.

Marco Borsato deed zaterdag naar eigen zeggen eenmalig 'zijn verhaal'. Hij ging in op allerlei geruchten rondom vermeende seksuele escapades en ontkende die ook een aantal keer. Ook praatte hij over zijn meest duistere momenten - op een gegeven moment overwoog hij om er een einde aan te maken. Toch vond een aantal studiogasten van RTL Boulevard dat Marco alsnog niet het achterste van zijn tong liet zien, bijvoorbeeld op affaire-gebied.

Bridget Maasland over Marco Borsato

Host Bridget Maasland, die vorige week niet eens kon láchen of men linkte het al aan haar ex André Hazes, vroeg zich hardop af met wat voor doel Marco dit interview in ging. "Weet je waar ik een beetje moeite mee heb?", begon ze. "Ik heb sowieso moeite met: waarom moet hij überhaupt zijn verhaal doen? We houden van zijn muziek, daar moet het toch over gaan? Maar oké", ging ze verder. "Als je er dan voor kiest om je verhaal een keer te doen, doe dan ook écht een verhaal. Doe dan een boekje open."

'De waarheid'

De presentatrice vond dus niet dat Marco het 'echte verhaal' - wat dat dan ook mag zijn - vertelde. "Vertel dan de waarheid. Wat heeft dit voor zin gehad?" Nou, vulde media-kenner Rob Goossens aan, "hij wil blijkbaar toch weer iets van een reputatie opbouwen". Ook Rob was... nou ja, niet bepaald superenthousiast. "Ik zag tranen waarvan ik dacht: dit is meer zelfmedelijden dan boetedoening."

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws: 

Lees verder