Angela de Jong van het AD

Veronica Superguide logo
Angela de Jong van het AD

Angela de Jong ‘kotsmisselijk’ van interview Marco Borsato

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gisteravond was Marco Borsato te gast bij Linda’s Wintermaand voor een openhartig interview. Maar de berouwvolle zanger hoeft niet te rekenen op de sympathie van Angela de Jong!

Geen medelijden

Marco Borsato vertelde in een interview met Linda de Mol over het stranden van zijn relatie met Leontine en de duistere periode die hierop volgde. De oorzaak van de relatiebreuk mag inmiddels bekend zijn: de affaires die Marco er op nahield tijdens zijn huwelijk. Angela de Jong had dan ook geen medelijden met de schuldbewuste zanger.

Vileine column

In een vileine column in het AD haalt Angela de Jong fel uit naar Marco Borsato. “Het is natuurlijk ook verschrikkelijk wat hem is overkomen. Ruim tien jaar lang Leontine (…) moeten bedriegen met een bataljon vrouwen”, sneert de columniste. “En dat het vreemdgaan dan in 2020 geheel tegen je zin aan het licht komt en in één klap je zorgvuldig gecreëerde imago van liefhebbende familieman aan gruzelementen slaat. (…) Dan ben je echt heel, heel zielig.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:  

‘Mag ik een teiltje?’

Ook Linda de Mol krijgt een veeg uit de pan. Net als veel kijkers vindt Angela de Jong het een blunder dat zij Marco Borsato niet steviger aan de tand heeft gevoeld. “Linda de Mol heeft zich geweldig van haar taak gekweten en precies nul kritische vragen gesteld”, merkt zij sarcastisch op. “En mag ik dan nu een teiltje? Als ik nog niet kotsmisselijk was van Marco dat werd ik het van mezelf”, besluit de columniste.

Lees verder